Pasta waniliowa bourbon Madagaskar 100g
Opis
PASTA
WANILIOWA Z WANILIĄ BOURBON ŚWIEŻA AROMATYCZNA 100g
Wanilia
– zapach, który kojarzy się z ciepłem domowym, świątecznym czasem lub beztroskim
lenistwem.
Jest
składnikiem nie tylko wielu ciast i deserów, ale także chętnie dodajemy jej do
lodów czy kawy.
Pasta
waniliowa powstaje z najwyższej jakości ziaren wanilii z
Madagaskaru. Typ Bourbon jest jednym z najbardziej
pożądanych z uwagi na jego mocny smak i wyjątkowy aromat. Pasta dodana do
wypieków z pewnością sprawi, że każdy deser nabierze klasy i wyjątkowego smaku.
Taki deser każdego oczaruje.
NAJWYŻSZA
ZAWARTOŚĆ WANILII W SKŁADZIE
Pasta
waniliowa powstaje z najcenniejszych ziarenek wanilii
zbieranych na słonecznych polach Madagaskaru.
Typ
Bourbon jest najbardziej cenionym, z uwagi na właściwości
smakowe i aromatyczne.
To
najbardziej esencjonalna pasta waniliowa z dostępnych.
Skład: cukier
inwertowany, ekstrakt wanilii bourbon (15%), woda, laska wanilii (2%),
zagęszczacz: guma tragakantowa.
PASTA
WANILIOWA Z WANILIĄ BOURBON ŚWIEŻA AROMATYCZNA 100g
Wanilia
– zapach, który kojarzy się z ciepłem domowym, świątecznym czasem lub beztroskim
lenistwem.
Jest
składnikiem nie tylko wielu ciast i deserów, ale także chętnie dodajemy jej do
lodów czy kawy.
Pasta
waniliowa powstaje z najwyższej jakości ziaren wanilii z
Madagaskaru. Typ Bourbon jest jednym z najbardziej
pożądanych z uwagi na jego mocny smak i wyjątkowy aromat. Pasta dodana do
wypieków z pewnością sprawi, że każdy deser nabierze klasy i wyjątkowego smaku.
Taki deser każdego oczaruje.
NAJWYŻSZA
ZAWARTOŚĆ WANILII W SKŁADZIE
Pasta
waniliowa powstaje z najcenniejszych ziarenek wanilii
zbieranych na słonecznych polach Madagaskaru.
Typ
Bourbon jest najbardziej cenionym, z uwagi na właściwości
smakowe i aromatyczne.
To
najbardziej esencjonalna pasta waniliowa z dostępnych.
Skład: cukier
inwertowany, ekstrakt wanilii bourbon (15%), woda, laska wanilii (2%),
zagęszczacz: guma tragakantowa.
PASTA WANILIOWA Z WANILIĄ BOURBON ŚWIEŻA AROMATYCZNA 100g
Wanilia – zapach, który kojarzy się z ciepłem domowym, świątecznym czasem lub beztroskim lenistwem.
Jest składnikiem nie tylko wielu ciast i deserów, ale także chętnie dodajemy jej do lodów czy kawy.
Pasta waniliowa powstaje z najwyższej jakości ziaren wanilii z Madagaskaru. Typ Bourbon jest jednym z najbardziej pożądanych z uwagi na jego mocny smak i wyjątkowy aromat. Pasta dodana do wypieków z pewnością sprawi, że każdy deser nabierze klasy i wyjątkowego smaku. Taki deser każdego oczaruje.
NAJWYŻSZA ZAWARTOŚĆ WANILII W SKŁADZIE
Pasta waniliowa powstaje z najcenniejszych ziarenek wanilii zbieranych na słonecznych polach Madagaskaru.
Typ Bourbon jest najbardziej cenionym, z uwagi na właściwości smakowe i aromatyczne.
To najbardziej esencjonalna pasta waniliowa z dostępnych.
Skład: cukier inwertowany, ekstrakt wanilii bourbon (15%), woda, laska wanilii (2%), zagęszczacz: guma tragakantowa.